Люди мелють зерна камінням протягом тисячоліть.
З новим Жорновим млином BioStoneMill минуле це найкраще з сьогодення.
Природні пріоритети вимагають BioStoneMill.
BioStoneMill комерційні електричні жорнові млини. Виробництво комерційних електричних кам'яних млинів для борошна з високою доданою вартістю. Комерційний електричний кам'яний млин BioStoneMill має дуже низькі експлуатаційні витрати, але гарантує високу якість продукції.
ВИСОКІ РЕЙТИНГИ
Помел в BioStoneMill виявляє всі якості органічних зернових, спеціальних зернових культур і стародавніх злакових.
Цей тип помелу здатний зберігати поживні і сенсорні якості зародка зерна, які мають основоположне значення для кінцевих продуктів з високою доданою вартістю, шляхом прямої передачі якості з поля на стіл без будь-яких змін.
У BioStoneMill зерна подрібнюються двома жорнами з дуже твердого каменю, один з яких зафіксований знизу, а інший обертається поверх нього, з натурального каменю білуватого кольору, але іноді з сірим, синім, рожевим або жовтим відтінками.
Головною характеристикою цього каменю є те, що він не кришиться під час подрібнення зерна. Навіть після багатьох років проізвосства борошна.
Обертання каменю в BioStoneMill відбувається дуже повільно. Це означає, що продукт не нагрівається. В іншому випадку внутрішні характеристики зерна пшениці не можуть бути збережені.
Науково доведено, що високі температури ушкоджують білки і, отже, глютен, що негативно впливає на подальше виробництво тесту.